Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi675
Ieri1727
Saptamana curenta19987
Luna curenta21600
Total4041946

in momentul acesta sunt 31 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Proiecte legislative

ANUNȚ - 11 octombrie 2019

 

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice proiectul Ordonanței de urgență privind unele măsuri pentru deblocarea procesului de restituire a terenurilor forestiere către foștii proprietari, însoțit de Nota de fundamentare.   

Proiectul a primit aviz de oportunitate, cu observații, de la Secretariatul General al Guvernului (S.G.G.). Potrivit recomandărilor, A.N.R.P. a completat forma inițială.

 

pdf icon smallProiect Ordonanță de urgență forma inițială

pdf icon smallNota de fundamentare

pdf icon smallAviz de oportunitate emis de S.G.G.                                                                                                                                                                                                                                              

pdf icon smallProiect Ordonanță de urgență  forma cu modificările și recomandările S.G.G.

pdf icon smallNota de fundamentare

 

 

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, opinii și sugestii până pe data de 21 octombrie (inclusiv) pe adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

ANUNȚ - 23 august 2017

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice proiectul Ordonanței de urgență privind compensarea unor creanțe reciproce între statul român și persoanele beneficiare ale legilor din domeniul restituirii proprietății, însoțit de Nota de fundamentare.   

pdf icon smallProiect Ordonanță de urgență compensare creanțe

pdf icon smallNota de fundamentare

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, opinii și sugestii până pe data de 7 septembrie (inclusiv) pe adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

ANUNȚ - 8 august 2017

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice proiectul Hotărârii de Guvern pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 572/2013 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, însoțit de Nota de fundamentare.

pdf icon smallProiectul Hotărârii de Guvern

pdf icon smallNota de fundamentare

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, opinii și sugestii până pe data de 20 august (inclusiv) pe adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

ANUNȚ - 8 august 2017

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind modificarea și completarea art. 5, art. 7 și art. 18 din Legea nr. 164/2014 privind unele măsuri pentru accelerarea şi finalizarea procesului de soluţionare a cererilor formulate în temeiul Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicării Tratatului dintre România şi Bulgaria, semnat la Craiova la 7 septembrie 1940, precum şi al Legii nr. 290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947 și pentru modificarea unor acte normative, însoțit de Expunerea de motive.

pdf icon smallProiectul de Lege privind modificarea și completarea art. 5, art. 7 și art. 18 din Legea nr. 164/2014

pdf icon smallExpunere de motive

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, opinii și sugestii până pe data de 20 august (inclusiv) pe adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

ANUNȚ - 24 mai 2016

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice proiectul Hotărârii de Guvern privind trecerea unor suprafețe de teren din domeniul public al statului în domeniul privat al statului și în administrarea Agenției Domeniilor Statului, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate.


pdf icon small Proiectul Hotărârii de Guvern 

pdf icon small Anexa Hotărârii de Guvern

pdf icon small Nota de fundamentare 

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, opinii și sugestii până pe data de 3 iunie (inclusiv) pe adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

ANUNȚ - 14 mai 2015

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice Proiectul Ordonanței de Urgență pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea deblocării și accelerării/finalizării procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, însoțit de nota de fundamentare.  


pdf icon smallProiectul Ordonanței de Urgență

pdf icon smallNota de fundamentare

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, opinii și sugestii până pe data de 25 mai pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

Proiectul de Lege privind unele măsuri pentru accelerarea şi finalizarea procesului de soluţionare a cererilor formulate în temeiul Legii nr. 9/1998 si al Legii nr. 290/2003

pdf icon smallProiect de lege privind solutionarea cererilor depuse în baza Legii nr. 9/1998 şi Legii nr. 290/2003

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

14 mai 2015

 

În temeiul art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, A.N.R.P. supune dezbaterii publice Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea deblocării și accelerării/finalizării procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, însoțit de nota de fundamentare.